Artikelen over: Account & privacy

Ik kan mij niet meer met facebook inloggen

Het is niet langer mogelijk om via Facebook bij Tribu in te loggen.

(uitleg hieronder)

Als je vroeger inlogde via facebook, geen paniek.
Je kunt je wachtwoord resetten via deze link: reset wachtwoord

Je krijgt dan een e-mail om een nieuw wachtwoord aan te maken en dan kun je inloggen met je e-mail en wachtwoord.

NB: Let erop dat je het e-mailadres gebruikt dat aan je facebook account is gekoppeld, anders werkt het niet.

Waarom hebben we besloten facebook connect te verwijderen?

- Facebook wordt steeds moeilijker te onderhouden, elke maand vragen ze ons om een volledig rapport dat veel tijd kost om te realiseren...en geen toegevoegde waarde heeft voor het Tribu project.
- Heel weinig mensen gebruiken het nog (minder dan 5% van onze klanten). Sorry als je onder hen bent.
- Veel van onze klanten hebben een "oud email adres" voor hun facebook account, wat leidt tot kleine frustraties (emails die je niet (meer) leest en Tribu emails belanden in spam, bij contact met ons vullen deze mensen hun "nieuwe" email adres in en we kunnen ze niet gemakkelijk identificeren..en dus helpen, ...).

Om efficiënter te zijn hebben we besloten de Facebook verbinding te verwijderen.

Bijgewerkt op: 30/03/2023