Je abonnement wordt standaard verlengd wanneer de vervaldatum nadert. Als je het liever niet wilt verlengen, ga je als volgt te werk:

Log in op de app of op de website, ga naar het menu, dan naar “Abonnement”.

Op de "Inschrijvingen" pagina, klik op "stop automatische verniejouwing ".

Let op! Alleen de abonnee (de persoon die voor het abonnement heeft betaald) kan ervoor kiezen de automatische verniejouwing te deactiveren of te reactiveren.