Je abonnement wordt standaard verlengd wanneer de vervaldatum nadert.

Als je het liever niet wilt verlengen, ga je als volgt te werk:
Log in op de app of op de website, ga naar het menu, dan naar mijn abonnementen en klik op "niet verlengen".

Ik zie "niet verlengen" niet:
Alleen de abonnee (de persoon die voor het abonnement heeft betaald) kan ervoor kiezen om de automatische verlenging te deactiveren of opnieuw te activeren.