Je abonnement wordt standaard verlengd wanneer de vervaldatum nadert. Als je het liever niet wilt verlengen, ga je als volgt te werk:

Log in op de app of op de website, ga naar het menu, dan naar “Abonnement”.

Bij jouw actief abonnement kan je dan klikken op: "stop automatische verlenging ".

Let op! Alleen de abonnee (de persoon die voor het abonnement heeft betaald) kan ervoor kiezen de automatische verlenging te deactiveren of te reactiveren.