Artikelen over: Mijn abonnement

Hoe kan ik de verlenging van mijn abonnement opzeggen?

Je abonnement wordt standaard verlengd wanneer de vervaldatum nadert. Als je het liever niet wilt verlengen, ga je als volgt te werk:

Log in op de app of op de website, ga naar het menu, dan naar “Abonnement”.

Bij jouw actief abonnement kan je dan klikken op: "stop automatische verlenging ".

Let op! Alleen de abonnee (de persoon die voor het abonnement heeft betaald) kan ervoor kiezen de automatische verlenging te deactiveren of te reactiveren.

Bijgewerkt op: 30/06/2022