Je kunt op elk moment besluiten jouw gegevens te wissen.

Om je Tribu account te verwijderen:
ga naar menu > mijn informatie
ga naar de onderkant van de pagina
klik op "verwijder mijn account".

Als je dit doet, zal je Tribu account worden verwijderd, maar de foto's die je hebt geïmporteerd in je Tribu zullen nog steeds beschikbaar zijn voor andere leden van je Tribu.

Als je ook al je foto's wilt verwijderen, stuur ons dan een e-mail op info@mytribunews.com en vermeld:
Je naam
Het e-mailadres dat je gebruikt voor jouw Tribu
Vermeld duidelijk dat je alle foto's die je in je Tribu account hebt geïmporteerd definitief wilt verwijderen.