Artikelen over: Verzending

Hoe kan ik een album herdrukken ?

Wil je een album opnieuw afdrukken? Ga naar het menu > Archieven.

Klik dan op "Herdruk" naast het album die je wilt herdrukken.

Jouw album zal worden herdrukt. Elke nieuwe druk kost €11.95.

Herdruk voor jouw lezer

Indien je een herdruk wenst voor een lezer reeds in jouw Tribu account, moet je klikken op "Selecteer een lezer" en de lezer aanklikken naar wie je het herdrukte album wenst te sturen.

Herdruk voor een nieuwe lezer

Je kan jouw album opnieuw laten drukken voor een nieuwe lezer, d.w.z. een andere lezer dan die naar wie je reeds een album hebt gestuurd. Nadat je op "Herdruk" hebt geklikt, kies je voor "een lezer toevoegen". Je moet vervolgens de voor- en achternaam van de nieuwe lezer invullen.

Vergeet niet het postadres van de nieuwe lezer toe te voegen door naar het menu > 'verzendinformatie' te gaan !

Bijgewerkt op: 29/06/2022