Het is mogelijk om de volgorde van de pagina's van je krant te veranderen.

Voorlopig is deze optie alleen beschikbaar op computer en op Android telefoons.
Indien je een iPhone hebt, kan je steeds inloggen op jouw computer om de volgorde van je pagina's te veranderen.

Hoe ?

📲 Voor Android

Zet je vinger op de pagina die je wil verplaatsen
Na enkele ogenblikken zal je een kleine trilling voelen
Sleep de pagina naar de gewenste plek
Klaar!

💻Op een computer

Klik op de pagina die je wil verplaatsen op de miniatuur hieronder
Sleep de pagina naar de gewenste plek
Klaar!

📲 Voor iPhone

Helaas! We werken nog hard aan onze nieuwe app voor iPhone. Die komt er binnenkort aan!
Je kan altijd via een computer jouw pagina's veranderen indien gewenst en uiteraard jouw krant blijven maken via onze huidige app: editor.mytribunews.com