Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe verwijder je een Tribu?

Om een Tribu te verwijderen, moeten alle leden de Tribu verlaten πŸ‘‹


Op computer:
Elk lid gaat naar het menu, klikt op "Mijn tribus", controleert goed of het om de juiste Tribu gaat en klikt daarna op "Tribu verlaten" naast de betreffende Tribu πŸ–±οΈ


Op telefoon:
Ga naar het menu, vervolgens naar "Mijn gegevens", klik op "Mijn Tribu’s bekijken" en daarna op "Tribu verlaten" naast de betreffende Tribu πŸ“±.

Bijgewerkt op: 30/09/2026

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!