Artikelen over: Mijn Tribu

Hoe kan ik me bij een Tribu aansluiten?

Sluit je aan bij een Tribu

Om lid te worden van een Tribu, moet je uitgenodigd worden door een ander lid van de Tribu, die je een link stuurt via e-mail, whatsapp,....

Je klikt dan gewoon op de link.
Je wordt gevraagd om een account aan te maken (als dit je eerste bezoek is) en je wordt dan automatisch lid van de betreffende Tribu.

Als je al een account hebt, moet je inloggen (geen nieuw account aanmaken) en heb je toegang tot beide Tribus.

Houd er rekening mee dat deze link slechts 30 dagen geldig is (om veiligheids- en vertrouwelijkheidsredenen). Als je ziet dat de link is verlopen, vraag dan de persoon die je heeft uitgenodigd om je een nieuwe link te sturen.

Nodig andere leden uit om lid te worden van een Tribu

Ten eerste, ben je op de juiste Tribu?

Wanneer je meerdere Tribu's hebt, moet je controleren dat je het lid (of de leden) in de goede Tribu toevoegt.

In het menu, is de vetgedrukte Tribu de Tribu waar je in zit!

Elk lid kan anderen uitnodigen door in het menu te klikken op "Mijn familie".

Nadat je op "nodig een nieuw lid uit" hebt geklikt, kun je kiezen hoe je een lid wilt uitnodigen voor je Tribu.

Om veiligheids- en vertrouwelijkheidsredenen is elke uitnodigingslink slechts 30 dagen geldig.
=> Als iemand een pagina ziet waarop staat dat zijn link te oud is, kun je hem een nieuwe link sturen door dezelfde stappen te volgen.

Bijgewerkt op: 12/02/2024