Google Photo's gebruiken in de Tribu app

Google photos is niet geïntegreerd in Tribu, maar Tribu is geïntegreerd in google photos.
Zo kan je profiteren van alle kracht van Google om je foto's te kiezen en ze dan rechtstreeks vanuit google photos in jouw Tribu te importeren.

Hoe doe je dat?

Selecteer de foto's die je wilt delen
Klik op "delen".
Je komt in de Tribu-applicatie terecht en kan de Tribu(s) selecteren waarin je je foto's wilt importeren.

De foto's worden dan direct geïmporteerd in je Tribu en daarna keer je terug naar Google photos.
M.A.W na het importeren, moet je de Google photo's applicatie verlaten om naar de Tribu applicatie te gaan

Zo eenvoudig is het

Bijgewerkt op: 14/11/2022