Artikelen over: Diversen

Er wordt mij gevraagd de app te downloaden maar ik werk op een PC

Kom je deze pagina tegen terwijl je op een computer zit?

Dit gebeurt wanneer jouw scherm te klein is om optimaal gebruik te maken van alle functies van onze web-editor, zoals wanneer je op mobiel zit of, in dit geval, wanneer je scherm is ingezoomd.

Er zijn verschillende oplossingen voor jou:

Klik op de kleine loep om uit te zoomen

Druk tegelijkertijd op Ctrl en – op je toestsenbord.
Houd de Ctrl-toets ingedrukt en draai tegelijkertijd aan het muiswiel.

Waarschuwing, je moet dit doen op de vorige pagina (degene waar je wordt gevraagd de applicatie te downloaden), niet op deze.
Je kunt deze pagina bereiken door hier te klikken.

Als dit niet werkt, neem dan contact met ons op via de chat, wij helpen je graag verder.

Bijgewerkt op: 30/06/2022