Wil je ze opnieuw afdrukken? U kunt dit doen door naar het menu > Archieven.

Klik dan op "Herdruk" naast de krant die u wilt herdrukken.

Jouw krant zal worden herdrukt. Elke nieuwe druk kost €11.95.

Herdruk voor jouw lezer

Indien je een herdruk wenst voor een lezer reeds in jouw Tribu News account, moet je klikken op "Selecteer een lezer" en de lezer aanklikken naar wie je de herdrukte krant wenst te sturen.

Herdruk voor een nieuwe lezer

Je kan jouw krant opnieuw laten drukken voor een nieuwe lezer, d.w.z. een andere lezer dan die naar wie je reeds een krant hebt gestuurd. Nadat je op "Herdruk" hebt geklikt, kies je voor "een lezer toevoegen". Je moet vervolgens de voor- en achternaam van de nieuwe lezer invullen.

Vergeet niet het postadres van de nieuwe lezer toe te voegen door naar het menu > 'verzendinformatie' te gaan !